Voor mijn zus

Mijn zus werkt heel hard mee met het maken van knuffels. Geregeld krijg ik van haar boekjes met patronen, garens en door haar al gemaakte knufffels. Vanzelfsprekend ben ik hier heel blij mee. Haar verrassen is voor mij lastig daar zij meer op de hoogte is van wat er speelt in de handwerkwereld.

Naar aanleiding van een blad wat ik van haar kreeg kreeg ik het idee weer eens wat anders te doen dan beestjes haken en dan wel voor haar. Het werd een kussen in de corner to corner steek. Je zoekt een plaatje wat je om kunt zetten in pixels of ruitjes en dan ga ja aan de slag.

Zie hier het resultaat!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s