Over mij

Mijn naam is Cisca Breeuwer. Sinds 2011 ben ik begonnen met het haken van beestjes. Een zwangere collega wilde graag een babymutsje. Zelf had ze nooit leren haken en daarom bood ik aan dit voor haar te maken. Het haken bleek zo leuk en ontspannend te zijn dat ik op zoek ben gegaan naar patronen voor knuffels. Persoonlijk vind ik dat leuker dan kleding maken.
Hoewel ik een full time baan heb ben ik het haken blijven doen als ontspanning en ook om iets bijzonders te kunnen maken.
De afgelopen jaren blijken mijn knuffels heel geliefd te zijn bij zowel ouders als kinderen. Het materiaal is van hoogwaardig katoen, de oogjes zijn veiligheidsoogjes (komen niet los) en de vulling is van polyester watten. De hele knuffel kan gemakkelijk gewassen worden en blijft dan toch mooi.

Tot nog toe is iedere knuffel uniek. Ik varieer met kleuren, patronen, oogjes en wat nog meer mogelijk is.
Speciale verzoeken zijn mogelijk en als je een eigen patroon hebt of zoekt kan ik ook helpen.

Daar dit toch voornamelijk een hobby is is de prijs gebaseerd op materiaalkosten en een kleine vergoeding voor mijn inspanning. De vergoeding gebruik ik om weer knuffels te maken die dan naar Stichting vrienden van Sophia gaan. Dit is een kinderziekenhuis in Rotterdam waar een permanente behoefte is aan knuffels. De zieke kinderen kunnen daar een knuffel krijgen en later meenemen naar huis. In verband met besmetting gevaar is dat het verstandigste en ook voor de kinderen fijn dat ze geen afstand hoeven doen van hun steuntje of het beestje wat ze opvrolijkt tijdens vervelende maar noodzakelijke behandelingen.

Natuurlijk komen er ook nog verzendkosten bij. De prijslijst is dan ook exclusief verzendkosten.

De prijslijst van de knuffels die ik tot op heden heb gemaakt vind je bij het bestelformulier.

Advertentie

5 gedachtes over “Over mij

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s