Geen werk meer en toch geen tijd gevonden wat te schrijven

Zoals meer mensen die gestopt zijn met werken vullen de dagen zich vanzelf met allerlei andere bezigheden. Zeker tijdens voorjaar en zomer is er meer tijd nodig om in de tuin te werken en te zitten. Achter de pc verhaaltjes schrijven en foto’s plaatsen heeft dan geen haast. Dat komt wel als het weer minder wordt.

Het haken gaat gelukkig wel door. Mijn zus heeft haar vakantie gebruikt om een voorraadje te haken voor het Sophia kinderziekenhuis. Hier gaan ze weer heel blij mee zijn. Zelf heb ik een aantal opdrachten gekregen sommige betalend en andere om cadeau te doen dus niet echt voor Sophia.

Gelukkig ligt er al een voorraadje en gaan binnenkort mijn zus en ik ze wegbrengen.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s