December 2017 eerste buitenlandse opdracht

Net voor de kerst kreeg ik via mijn website een berichtje van een mevrouw uit België. Zij wilde weten wat de mier kost en hoe snel ik het af kon hebben. Normaal werk ik eerst een knuffel af voor ik aan iets nieuws ga beginnen maar nu was het een ander verhaal. De mier moest de eerste week van januari al worden cadeau gegeven. Meteen aan de slag gegaan en de mier nog iets veiliger gemaakt daar het een kraamcadeau was. Zie hier het goedgekeurde exemplaar. PostNl was ook lekker snel ondanks de feestdagen en iedereen was blij met het resultaat.

 

 

Advertentie

Een gedachte over “December 2017 eerste buitenlandse opdracht

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s