Niet stil gezeten, en een viertal nieuwe baby’s in 2015 die een knuffel kregen

Het is schandalig lang geleden dat ik een bericht heb geplaatst. Dat houdt niet in dat ik stil gezeten heb. Op verzoek van de beste viswinkel van Rozenburg heb ik twee vissen gemaakt. Zij geven die weg als kraamcadeau.

Per twee en met rammelaar of pieper

Kraamcadeau namens de plaatselijke viswinkel

Dat ze verschillend moeten zijn blijft natuurlijk een vereiste. De eigenares geeft wel aan wat ze ongeveer wil. Beide vissen hebben een rammelschijfje of een piepertje binnen in wat het extra leuk maakt voor de kleine om mee te spelen.

 

Het volgende project was dat de bridgepartner van mijn man oma werd. Haar dochter kennen wij ook en na wat heen en weer gebabbel moest er een bouwvakker aapje gemaakt worden.

Een stoer kraamcadeau

Stoere aap voor een kleinzoon

Toen werd het wachten op de naam van het nieuwe mensje. Daarna kon de helm en de overall voorzien worden van zijn voorletter. Dat maakt zo’n knuffel extra persoonlijk.

 

 

 

 

 

Het was nog niet gedaan vorig jaar met nieuwe mensjes. Een collega maakt voor haar zwangere vriendinnen graag een kraammand. Hierin gaan allerlei cadeaus waaronder vaak een leuke giraf. De knuffels met de slappe armen en benen zijn heel geliefd omdat je ze zo gemakkelijk vast kunt pakken en meeslepen.

Giraf met lekker slungelige armen en benen

Een van mijn collega’s vindt dit een geweldig kraamcadeau.

 

Alle knuffels zijn voorzien van veiligheidsoogjes, gemaakt van hoogwaardig katoen en kunnen dus gemakkelijk worden gewassen. Wel fijn als de baby de knuffel leuk vindt!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s