Opdracht volbracht

Na de eerste flamingo was het verzoek om er nog twee te maken. Dat zorgde ervoor dat er verder aan het eerste patroon gesleuteld is. Zelf ben ik over de laatste het meeste tevreden. Lang leve de evolutie zou Darwin gezegd hebben denk ik.

Je mag zelf oordelen:

Op basis van het ooievaarpatroon een flamingo bedacht

Op basis van het ooievaarpatroon een flamingo bedacht

Flamingo verbeterde versie

Flamingo verbeterde versie

Het derde exemplaar en inmiddels mijn favoriet

Het derde exemplaar en inmiddels mijn favoriet

Ondanks het tegenlicht kun je de verschillen zien in exemplaar twee en drie

Ondanks het tegenlicht kun je de verschillen zien in exemplaar twee en drie

Advertentie

2 gedachtes over “Opdracht volbracht

    • Gerda, ik heb het patroon van de ooievaar van Annemarie Arts aangepast. Haar patroon staat in het boekje babycadeautjes haken. Mijn wijzigingen daarop wil ik je wel sturen. Je zou ook naar de website van Christine Krukkert kunnen gaan want zij heeft recent een patroon gemaakt van de flamingo die erg op die van mij lijkt. Zij heeft zelfs knieen gemaakt in de lange poten. Laat maar weten of je mijn aantekeningen wilt.
      Veel succes!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s