Kerstkindje

Voor een kindje wat eind januari werd verwacht was ik voor de aanstaande oma en opa een lammetje aan het haken. Gelukkig was het 10 dagen geleden af want het werd een kerstkindje. Om aan de kersverse ouders te geven is het lammetje aan de opa en oma gegeven. Om zelf ook nog iets kleins te hebben voor als de kleindochter komt logeren het girafje gemaakt. Het lammetje hoort eigenlijk samen met het grote schaap waar eventueel een muziekdoos in kan.  Het girafje is ca 10 cm groot en een fijne knuffel.

Giraf Olaf

Sterk verkleinde giraf.

Dit is het lam wat bij het grote schaap hoort

Dit is het lam wat bij het grote schaap hoort

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s