Haak- en breibeurs

Vorige maand voor het eerst naar een brei- en haakbeurs geweest. Mijn zus die dit al vaker gedaan heeft nam mij mee voor de broodnodige uitleg. Samen deden wij mee aan een garenproeverij. Dit was ook voor haar nieuw. Je kreeg uitleg over de soorten garens en de effecten als je er mee werkte. Je kreeg monstertjes en mocht er ook mee werken om te zien of en hoe het beviel. Een deel van de mosnters hebben wij onderling uitgewisseld waardoor ik twee kleine bolletjes Fonty tweedgaren kreeg. Het was bijna voldoende voor deze tekkel. (net te weinig om ook zijn staart te kunnen maken). Het was heel leuk om met iets anders te werken dan mijn favoriete katoen en de knuffel heeft ook een heel andere uitstraling. Tweedgaren was sowieso een van de zaken waar ik wel eens iets mee wilde maken!

Tekkel van gratis garen Fonty

Tekkel van gratis garen Fonty

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s