Mooie zomer

De afgelopen maanden heb ik me niet met mijn website bezig gehouden. Dit houdt niet in dat er niet gewerkt is natuurlijk.
Er zijn de nodige opdrachten dan wel verzoeken binnengekomen en na het bezoek aan Sophia Kinderziekenhuis moet de voorraad weer worden aangevuld. Gelukkig ben ik ook nog jarig geweest en heb ik weer opdrachten gekregen om wat voor Sophia te haken en heeft mijn zus al aan mijn voorraad gewerkt!
De knuffels van mijn verjaardag moeten nog gemaakt worden.

Voor mijn verjaardag

Voor mijn verjaardag

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s