Sophia

Vorige week een telefoontje gekregen van Sophia. Ze zijn in blijde afwachting van de knuffels. Het haken gaat nog gestaag door en hopelijk kunnen we binnenkort de ‘buit’ overdragen. Nog wat kleinere knuffels en rammelaars maken en dan kunnen we gaan.

Er zijn wel meer knuffels gemaakt maar die waren in opdracht en ja, dat gaat voor want van de winst moet ik het hebben om voor Sophia zoveel mogelijk te kunnen maken.

Vrolijke giraffe

Leuke slungel

Pink elephant

Roze olifantje

Rammelaar Matroos

Een leuke rammelaar

Advertentie

4 gedachtes over “Sophia

 1. Hoi Cisca,

  Is het mogelijk om een soort Ollie te maken?? Voor m’n stoere Feyenoordfan. Ik hoor het wel. Groetjes en een fijn weekend!! Marianne

  Verstuurd vanaf mijn iPad

  • Marianne,
   ik heb er even over nagedacht. Er is geen patroon van dus ga ik het zelf maken. Het lijkt me een leuk project. Ik ga zaterdag naar speciaal garen kijken omdat hij er wat ruig uitziet. Het kan wel even duren he?
   groetjes,
   Cisca

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s